Onze sterktes

100 % Belgische productie

SolarSpeed wordt van A tot Z geproduceerd op onze productiesite te Vlamertinge. Hierdoor hebben we de kwaliteit van onze producten tijdens het volledige productieproces steeds zelf in de hand. Deze lokale productie in eigen beheer zorgt er ook voor dat we op een uiterst flexibele manier kunnen inspelen op vragen uit de markt. De standaarden die hierbij steeds in acht genomen worden zijn deze van ons kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001.

On-site delivery

In ons magazijn hebben we steeds een grote hoeveelheid montageframes op voorraad. Hierdoor kunnen we, zelfs voor uw industriële projecten, korte leveringstermijnen blijven garanderen. Indien gewenst kunnen we de materialen in zowel het binnen- als het buitenland ook rechtstreeks op de werf aanleveren.

Getest en goedgekeurd

Bij het ontwikkelen van onze montageframes wordt steeds rekening gehouden met de recentst geldende normeringen en richtlijnen. Bovendien worden deze uitgebreid getest in verschillende windtunnels en werden de resultaten ervan verwerkt in onze berekeningen. Op deze manier kunnen we een volledig technisch dossier voorleggen bij het uitwerken van uw project.

Ons team

Waar wij voor staan

Onze kernwaarden zijn Kwaliteit, Creativiteit en Flexibiliteit. Met een collectieve passie voor plaatbewerking en groene energie zet het team van Avasco Solar zich dagelijks in om kwalitatieve en creatieve oplossingen voor onze klanten uit te werken. Daarbij kunnen wij beroep doen op onze jarenlange ervaring en ons sterk gediversifieerd machinepark. Wij spelen flexibel in op de markt én op de vragen van onze klanten. Zo willen wij bij Avasco Solar het verschil maken. 

Interesse in onze producten? Contacteer ons, we kijken ernaar uit om voor u aan de slag te gaan!

 

Avasco Solar

Excelling in Solar support